TOKİ Dumlupınar İlkokulu

WEB https://tokidumlupinarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİŞEHİR MAHALLESİ PAPATYA CADDDESİ NO 3 İÇ KAPI NO 3 MERKEZ / BATMAN
VİZYON : Çağdaş uygarlığın gerektirdiği norm ve standartların üzerinde kendi kültürel değerleri ile yoğrulmuş, tüm insanlığın gurur duyabileceği aydın nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Yetenekli, katılımcı, yenilikçi, güler yüzlü, gelişmeye ve değişmeye açık, sağlam karakterli,meslek sahibi, üretken,milli birlik ve beraberliğimizi sağlayıcı,toparlayıcı kişiler yetiştirmek üst eğitim kurumlarına bu hedefler doğrultusunda öğrenciler kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : DOĞALGAZ KALOLİFER
Servis :
Ulaşım : Batman merkeze yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan okulumuza ulaşım 4 ve 6 numaralı belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Herbiri 20 dakikada bir gelen bu otobüslerden 6 numaralı otobüs daha kısa bir yol takip ederek 15 dakikada, 4 numaralı otobüs ise 20 dakikada merkezden Toki konutlarına ulaşmaktadır.
Yerleşim Yeri : YENİŞEHİR MAHALLESİ PAPATYA CADDDESİ NO 3 MERKEZ / BATMAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI 4. SINIFLAR 2023 HALAT ÇEKME YARIŞI İL BİRİNCİLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E TWİNNİNG